COSES NOSTRES

Èxit de participació en les formacions contra l’assetjament sexual i per millorar la productivitat

Les dues darreres formacions internes per a tot el personal de Barcelona Activa han estat tot un èxit, tant a nivell de participació (739 persones) com a nivell qualitatiu. Una vegada més heu demostrat que les formacions són una eina essencial per seguir oferint un servei òptim a la ciutadania. També per construir un entorn laboral segur, just i amable, on tothom hi tingui cabuda!

El millor exemple d’això és el Decàleg Tolerància Zero envers l’assetjament sexual, per raó de sexe i diversitat sexual a la feina, que pots consultar aquí.  Un document elaborat conjuntament per les 333 companyes i companys que van participar en la formació “Assetjament a la feina”, en el marc del Pla de formació intern d’igualtat de gènere i diversitat 2017-2019.

Com hauràs vist, el Decàleg recull en 10 punts totes aquelles actituds, comentaris o accions masclistes que no tolerem a Barcelona Activa. De cap de les maneres! Perquè davant les notícies diàries sobre agressions, assetjaments i discriminacions, nosaltres ens plantem i diem prou. Ens ho expliquen en aquest vídeo algunes persones de la nostra organització!

D’altra banda s’ha organitzat la formació en productivitat a través de l’Outlook i del núvol, consistent en tres càpsules de tres matins. Perquè tot i ser una eina que fem servir cada dia… sabem com treure-li tot el suc? Un total de 406 companyes i companys van tenir l’oportunitat de millorar o aprendre a optimitzar calendaris, compartir recursos, col·laborar al núvol, tasques de gestió, seguiment i administració… tota una sèrie d’aspectes que ens ajuden a ser més eficients i a oferir el millor servei possible a la ciutadania! El 2019 hi haurà noves edicions d’aquestes càpsules i d’altres cursos de formació interna.