COSES NOSTRES

Les 10 claus que has de saber del nou web corporatiu

Com ja saps, hem estrenat nou web de Barcelona Activa! A partir d’ara, les persones usuàries tenen a la seva disposició uns continguts més ordenats i més atractius. La nova interfície respon més ràpidament a les necessitats de qui entra al web, i permet accedir més ràpidament a allò que es busca. A continuació, et presentem les 10 claus del nou web corporatiu:

 

  1. Està orientat a la necessitat de l’usuari

L’estructura del web i els missatges s’enfoquen a les necessitats que pot tenir la persona usuària de Barcelona Activa per facilitar la navegació i també la cerca d’informació. Quatre preguntes que responen a quatre eixos: Estàs buscant feina? Tens una idea emprenedora? Vols impulsar el teu negoci? Busques formació? També s’ha afegit una fila amb les necessitats més específiques, per qui tingui més clar què és el que busca.

 

  1. Disposa d’un mapa d’equipaments

En una sola pàgina es poden consultar tots els punts de la ciutat on Barcelona Activa ofereix activitats i serveis. És una visualització fàcil, simple i, de nou, enfocada a la necessitat de l’usuari i l’ usuària, tant per temàtica com per ubicació: barcelonactiva.cat/estem-a-prop-teu. També s’ofereix la possibilitat de visualitzar tots els nostres equipaments en una única pàgina: barcelonactiva.cat/equipaments.

 

  1. Barcelona Treball té una nova landing page

Una novetat rellevant és la nova landing page de Barcelona Treball, que s’enllaça des de la pàgina principal del web, i que permet un accés més directe a tots els nostres serveis i recursos per a la recerca de feina i la millora del perfil professional: barcelonactiva.cat/treball

 

  1. Les notícies, més visuals

L’apartat amb l’actualitat de Barcelona Activa és més visual per poder estar al dia de les novetats dels nostres serveis, programes i activitats: barcelonactiva.cat/tot-el-que-esta-passant-a-barcelona-activa.

 

  1. Compta amb una agenda d’activitats

L’agenda d’activitats reuneix en un sol calendari tots els actes i activitats formatives per temàtica i per data: barcelonactiva.cat/agenda-d-activitats.

 

  1. Tota la formació en un sol clic

Concentrem tota la formació que oferim en una única pàgina, que permet tenir una vista àgil de tot el que hi podem trobar. Seguim centrant-nos en la necessitat de la persona usuària, però també oferim la informació segons el seu perfil (joves, dones), i la modalitat formativa: online, en streaming i presencial: barcelonactiva.cat/formacio.

 

  1. Hi ha un gran catàleg de publicacions

S’han recollit informes, documents, memòries i llibres que fan una aproximació a l’economia de Barcelona i la seva realitat social i empresarial. Així, s’analitza el mercat de treball, l’ecosistema emprenedor, la innovació empresarial i l’activitat de Barcelona Activa: barcelonactiva.cat/publicacions.

 

  1. Els projectes internacionals, ara en un mapa

S’ha millorat la visualització dels projectes internacionals en què hi tenim presència, a través d’un mapa interactiu que ofereix una imatge de treball en xarxa arreu d’Europa: barcelonactiva.cat/projectes-internacionals.

 

  1. El disseny web és responsive per als diversos dispositius

La navegació a través del mòbil o tauleta és molt més agradable, amb una experiència d’usuari (UX) adaptada a pantalles més petites.

 

  1. El procés de creació

Així és com s’ha elaborat el nou web! Clica i descobriràs la gran feina feta!