BA I LA GENT

Què diuen de nosaltres els nostres usuaris i usuàries?

La nostra feina impacta en persones, en organitzacions, a la ciutat. Ens agrada posar cares a aquests resultats i, a més, això ens anima a seguir treballant dia a dia per millorar la qualitat de vida de la ciutadania de Barcelona.

Et presentem una mostra d’aquestes històries reals de persones que han passat per Barcelona Activa i ens expliquen la seva experiència.

 


Treball



Parlem amb Javier Requena, participant al Job Market Place que vam organitzar amb LIDL, que explica com Barcelona Activa l’ha ajudat a la recerca de feina.


Emprenedoria



Pepe Núñez, de goPure i Alexandra Santander, de DinBeat parlen sobre un dels serveis més nous de Barcelona Activa per empreses incubades: l’UxLab.


Empreses



Flavio Carvalho, de l’start-up britànica LOQR, va participar al Discovery Programme amb l'objectiu de valorar el seu aterratge empresarial a Barcelona.


Innovació socioeconòmica



La Maite Redondo és una de les sòcies fundadores de Konexiona i explica com el programa Camí de la Solidesa l'ha ajudat a consolidar la seva cooperativa.


Saló de l'Ocupació



El Miguel Ángel va assistir al Saló de l’Ocupació i després de fer el Test de competències de Barcelona Activa va confirmar cap a on vol orientar-se i es planteja tornar a estudiar.


LIDERA



Farida Hussain representa la Professional Women's Network Barcelona, xarxa col·laboradora de LIDERA, i explica el suport que ofereix aquest nou entorn per a dones professionals i emprenedores.