BA I LA GENT

Què diuen de nosaltres els nostres usuaris i usuàries?

Coneix històries que ens animen a continuar treballant dia a dia.

 

A Barcelona Activa acompanyem a les persones de la ciutat en la seva millora professional, el seu projecte empresarial, el procés d’emprendre el seu projecte i en la recerca de feina. I, és clar, ens agrada veure que la nostra tasca impacta positivament en les persones.

T’animem a posar cara a aquestes persones i a descobrir com gràcies a l’assessorament, la formació i l’acompanyament que els hem donat han tirat endavant amb els seus propòsits.


Empreses



Handmade Barcelona – Rethinking  El programa Rethinking ha ajudat a l’empresa Handmade Barcelona a repensar el seu negoci oferint experiències virtuals de fer espardenyes, que han estat un èxit total. Descobreix-les!


Empreses



The Impact Gift Co – Rethinking Gràcies a la seva experiència al Rethinking, Leentje Michiels, cofundadora The Impact Gift Co, ha reorientat la seva oferta de productes gourmet i ha pogut seguir endavant en temps de Covid-19.


Emprenedoria



Nixi For Children: Preincubació Després d’assistir a diverses formacions i entrar dins del programa de Preincubació, en Tomàs Lóbez ha constituït la seva empresa ‘’Nixi for Children’’, que actualment està allotjada a la incubadora MediaTIC.


Treball



Josep Escofet: Programa de Mercats i Comerç de proximitat Supercarn, l’empresa del Josep Escofet, ha contractat un jove format al Programa d’oportunitats als mercats municipals i el comerç de proximitat. No només n’està satisfet sinó que ho recomana a tot el sector!


Innovació socioeconòmica



Victor Melero: RevESStim el tèxtil A través del programa ‘’RevESStim el tèxtil’’ en Victor Melero ha tingut l’oportunitat de fundar la marca de roba sostenible Mastyl.


IT Academy



Espe León: alumna IT Academy Coneixem l’Espe León, que ha pogut reorientar la seva carrera laboral i trobar feina al sector TIC com a programadora informàtica.