BA I LA GENT

Què diuen de nosaltres els nostres usuaris i usuàries?

Coneix històries que ens animen a continuar treballant dia a dia.

En tenim moltes. Històries de persones a qui acompanyem en la recerca de feina o en la seva millora professional, amb el seu projecte empresarial o amb la seva empresa. Són cares que donen sentit a la nostra feina i ens animen a seguir.

Descobreix les que hem seleccionat aquest trimestre:


Treball



Carla Valls: ‘Bombera, per què no?
La Carla Valls posa en valor la formació de Barcelona Activa per ajudar a dones a entrar al Cos de Bombers i Bomberes a través del programa ‘Bombera, per què no?’.


Emprenedoria



Pau Corbalán (Cooncert): Incubadores
Coneixem al Pau Corbalán, CEO i cofundador de Cooncert que ens parla dels avantatges d’incubar la seva empresa a Barcelona Activa.


Empreses



Pep Valls: Transmissió empresarial
Després d’estar un temps a l’atur, el Pep Valls ha trobat una botiga de fotografia que es traspassava, i gràcies al servei de Transmissió empresarial ara és el seu negoci.


Innovació socioeconòmica



Mavi Villatoro: La innoBAdora
La Mavi Villatoro explica com Barcelona Activa li ha donat suport en el desenvolupament del seu projecte, Mammaproof, que després s'ha instal·lat a la innoBAdora.


BIZBarcelona2019



Càpsula Biz 2019 Marta Roca
La Marta Roca, creadora de Playtattoo, va visitar el BizBarcelona i explica com Barcelona Activa l'ha ajudat a posar en marxa el seu projecte d’economia social i solidària.


BIZBarcelona2019



Càpsula Biz 2019 Eva Garcia
L’Eva Garcia Ramos, CEO i cofundadora de WIVI, es va retrobar al BizBarcelona amb els tècnics que l’han ajudat a engegar la seva start-up de tractament de disfuncions visuals en infants.