COSES NOSTRES

Estàs a punt? Activa’t fent salut!

A Barcelona Activa apostem pel benestar de les persones treballadores i per això posem en marxa el projecte “Activa’t fent salut”, un pla global que ha d’ajudar-nos a tots i totes a millorar els nostres hàbits.

“Activa’t fent salut” té tres eixos principals: fomentar l’alimentació saludable, ajudar a combatre el tabaquisme i promoure hàbits saludables. Per fer-ho, consta d’accions específiques com la substitució dels productes de les màquines de vending per d’altres de més saludables o la retolació de les escales per potenciar-ne l’ús, però també ofereix xerrades informatives sobre els problemes derivats del tabaquisme, entre d’altres, i tallers pràctics per reduir l’estrès o gestionar la veu.

A més, es pretén incentivar l’esport amb diferents mesures, per exemple informant de rutes de runningproperes als equipaments, o establint fites col·lectives a través de l’app de l’empresa de la incubadora de Glòries wefitter. Aquesta iniciativa, de la qual anirem donant més detalls properament, sorgeix d’una idea dels grups de treball dels 30 anys i s’emmarcarà en les activitats de celebració del nostre aniversari.

El pla “Activa’t fent salut”, que ha estat impulsat conjuntament pels equips de Desenvolupament Organitzatiu i de Recursos Humans, ja té accions programades i altres que s’aniran planificant (consulteu el detall aquí). Per exemple, el proper 7 d’abril a les 11:30h a la Sala Mirador del Convent de Sant Agustí tindrà lloc el taller d’alimentació saludable de primavera en què es presentaran els aliments de proximitat que podem incorporar a l’alimentació i descobrirem dietes de temporada.

Interessant, oi? Apunta-t’hi ara mateix enviant un correu a: recursoshumans@barcelonactiva.cat

I tu, t’actives fent salut?


Consulta la presentació!