COSES NOSTRES

Les convencions, una eina per conèixer que s’està fent a Barcelona Activa

Les convencions de Barcelona Activa són, segons les persones treballadores de la nostra organització, una eina molt útil per descobrir que s’està fent a l’empresa. Així ho van manifestar tots aquells companys i companyes que van respondre l’enquesta de valoració de la 4ª convenció de seguiment d’objectius, celebrada a finals de setembre a l’Auditori del Caixa Fòrum sota el valor “La igualtat d’oportunitats i el progrés social”. A més, el 63% van considerar que la jornada va servir com a inspiració per al seu lloc de treball.

A més, a la convenció hi va haver una xifra de participació rècord: més de 350 persones, és a dir, un 87% del total de la plantilla de Barcelona Activa, quatre punts per sobre de l’anterior sessió. Pots consultar les millors fotos de la jornada fent clic aquí.

En el marc de la convenció, es van presentar 7 projectes interns vinculats a la Igualtat d’Oportunitats i al Progrés Social. El més votat pel públic va ser l’STEAM Barcelona, un programa holístic i transversal que ja hem posat en marxa amb l’objectiu de fomentar les vocacions científiques i tecnològiques des de l’etapa infantil fins a secundària. Descobreix aquest projecte i totes les eines i recursos a disposició de professorat i famílies.

I ja estem treballant amb entusiasme per preparar la següent convenció, que ja té data: el divendres 29 de març del 2019 i estarà vinculada al valor “Economia al servei de les persones: social i sostenible”. Comptem amb vosaltres!