FEINA FETA

Impulsem l’ocupació amb dinàmiques de reclutament i networking

Aquest 2018 hem complert amb escreix amb una de les nostres principals missions: fomentar l’ocupació per millorar la qualitat de vida de tota la ciutadania, posant en contacte les ofertes laborals amb les persones que busquen feina. Des de Barcelona Activa hem organitzat, des de la DO d’Orientació i Recerca de Feina, 42 esdeveniments de reclutament i networking. Els resultats són d’allò més positius: més de 260 contractacions que suposen la cobertura del 66% de les vacants.

I és que s’han fet esdeveniments de reclutament i networking de tot tipus: sectorials, en el marc de les principals fires en què participem (SmartCity, SIL, BTravel, etc), altres a mida per a empreses, com BSM, Muji, Lidl o Decathlon; i finalment per a participants de programes de Barcelona Activa, com les Cases d’Ofici o l’IT Academy.

D’aquests últims, destaquen les 1.238 entrevistes realitzades i les 69 empreses que han participat. A nivell de contractacions són destacables les 204 assolides amb jornades de reclutament a mida per a empreses, a més de la col·laboració estable amb Tibidabo per a la inserció de persones majors de 40 anys.

I això no és tot! També cal posar èmfasi en els networkings sectorials que s’han organitzat en els àmbits Mobile, Indústria 4.0, Turisme Sostenible, Sector comerç, Economia Blava i Indústries Creatives. Unes 400 persones han tingut l’oportunitat de participar en dinàmiques de networking i de contacte amb les empreses.

Seguim treballant transversalment per apropar oferta i demanda de feina. T’hi sumes?