FEINA FETA

Premi honorífic a la nostra gestió de la diversitat!

La gran feina de totes les persones treballadores de Barcelona Activa segueix rebent reconeixements! El darrer ens arriba en forma de menció honorífica especial dels IV Premis Internacionals a la Gestió de la Diversitat Humana a l’Empresa i la seva Inclusió Laboral. Un guardó que entrega anualment la Fundació Alares a les iniciatives que aposten per la integració, la igualtat d’oportunitats i la sostenibilitat.

Llegint el nom dels premis veureu que Barcelona Activa no acaba d’encaixar en el perfil de candidats. I és que aquest guardó s’entrega a tres categories: pimes, grans empreses i empreses internacionals. Però, tot i això, el jurat ha volgut posar en valor la gran tasca de Barcelona Activa en la gestió de la diversitat. I per això ens premien en forma de menció honorífica especial!

Un reconeixement que ens honora i que ens anima a seguir treballant en la mateixa línia que hem fet sempre. Perquè des dels nostres inicis hem entès la diversitat com un element enriquidor en tots els sentits i, per tant, cal gestionar-la des de la integració i la igualtat d’oportunitats. Sense cap mena de dubte, la diversitat és un dels motors que mou la nostra organització!